Despre AGPR

AGPR – Antreprenori Gradinari si Peisagisti din Romania.

Acest site cu caracter informativ este initiat si intretinut de Ing. Ion Pascu in sistem voluntariat.

Cei care se inscriu pe site nu au nici o obligatie financiara catre Ing. Ion Pascu.

Toate informatiile de pe acest site sunt publice si pot fi folosite de catre persoanele fizice sau juridice in identificarea unor specialisti in domeniu pentru realizarea spatiilor verzi.

Fiecare nume de firma are atribuit  un link catre pagina publica de internet pe care o detine. Tot acolo gasiti informatiile necesare despre firma pe care ati accesat-o.

Nu sunt raspunzator de informatiile pe care le gasiti pe site-urile firmelor accesate, iar numele firmelor gasite pe acest site sunt in forma data, asa cum mi-au fost trimise prin email de proprietarii firmelor respective.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ing. Ion Pascu are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra. Scopurile colectarii datelor sunt: informare si promovare in sectorul peisagistic precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru inscrierea firmei dvs. pe acest site. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a va putea inscrie pe acest site.

Pentru inscriere pe site folositi formularul de mai jos. Introduceti datele firmei la mesaj. Vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.